2023-2024 Bahar Dönemi Vize Mazeret Sınavı Başvuruları

2023-2024 Bahar dönemi vize sınavlarına giremeyen öğrencilerimiz için yapılacak olan mazeret sınavlarına başvuru aşağıdaki linkten mühendislik Fakültesi olarak seçip başvuru yapabilir.  Sağlık  sorunları olup, raporu olan  öğrencilerimiz sağlık raporlarını ilgili sekmeye eklemesi gerekmektedir.

US - 5İ - DUS derslerine başvuracak olan öğrencilerimiz ilgili sekmede üniversite şeçmeli ders grubundan başvuru yapmaları gerekmektedir.

Çift Anadal (ÇAP) yapan öğrencilerimiz mazeret ile ilgili sekmeden (DİĞER) seçeneğini seçip açıklama kısmına hangi bölümde ÇAP öğrencisi olduğunu detaylı bir şekilde yazması gerekmektedir.

Not: Başvurular 17-21 Nisan 2024 tarihleri arasında alınacaktır. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecek olup, başvuru sonrası duyurular kısmında mazereti kabul edilen öğrenci listesi ve sınav takvimi paylaşılacaktır.

Başarılar dileriz.