2023-2024 Akademik Yılı BEM Konsorsiyumu Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuruları başlamıştır.

Sonuçlar 22 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacaktır.

İlan metnini görmek için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız. https://turnaportal.ua.gov.tr/giris

BAŞVURU KRİTERLERİ

İlana yalnızca İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesinden aşağıdaki bölümlerde öğrenim gören öğrenciler başvuruda bulunabilir.

• Enerji Yönetimi
  • İslam İktisadı ve Finans
  • İşletme
  • Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Türkçe)
  • Uluslararası Ticaret ve Lojistik (İngilizce)
  • Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik

ÖNEMLİ NOT

• Başvuru esnasında ‘‘Kabul Mektubu’’ yüklemek zorunludur.
  • Mezun statüsündeki öğrencilerin hareketliliklerini en geç 15 Temmuz 2025 tarihine kadar tamamlamaları gerekmektedir.
  • Kontenjan 4 öğrenci ile sınırlıdır.
  • Kazanan öğrenciler minimum 2 ay hibelendirilecektir. Kontenjan ve hibe süresi nihai hali bütçelere göre değişkenlik gösterebileceğinden, değişiklik yapma hakkı Koordinatörlüğümüzde saklıdır.

FERAGAT SÜRECİ

Hareketliliğe hak kazanan öğrenciler 24 Mayıs 2024 tarihine kadar feragat edebilirler.

18 Nisan 2024