KTO Karatay Üniversitesi’nin hedefi öncelikle bölgesinde sanayi ve ticaret kesiminin sorunlarını çözmeye yönelik eğitim ve araştırmalar yapmak, nitelikli ve kolay iş bulan mezunlar vermek, daha sonra ulusal ve uluslararası çapta ön plana çıkan bir üniversite olmaktır.

Kariyer Gelişim Ofisi de üniversitemizin bu hedefi doğrultusunda, öğrencilerimizin üniversiteye adım attıkları ilk günden itibaren kariyer bilincini oluşturarak bilgi ve yeteneklerini geliştirme, kariyer planlarını yapma; her yönden donanımlı, tercih edilen, ülkemizde ve dünyada istihdam edilebilirliği yüksek mezun adayları yetiştirmek ve onlara rehberlik etmeyi hedeflemektedir.

KTO Kariyer Gelişim Ofisi, üniversitemizde verilen örgün eğitime paralel olarak, pratik eğitimin de entegre olduğu dinamik bir müfredat ile iş arayan değil işte aranan mezunlar yetiştirmeyi planlamaktadır. Ofisimiz, mevcut ve mezun öğrencilerimize onlarla birebir görüşmeler yaparak destek olmaktadır. Mezun öğrencilerimizin kariyer planlarına yardımcı olurken, mevcut öğrencilerimizin de kariyerlerinde güçlü adımlar atmasını sağlamaktayız.