İletişim ve Halka İlişkiler Topluluğu 2018 yılında İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde İletişim ve Tasarımı öğrencileri tarafından kurulmuştur.
İletişim, sosyal medya, medya okuryazarlığı alanlarında uzman kişiler ile eğitim ve pratik öğrenmeyi birleştirmeyi amaçlayan topluluğumuz düzenli olarak konferanslar, söyleşiler düzenlemektedir. Aynı zamanda sadece öğrencilerimiz için değil, “etrafımızdaki insanlar için ne yapabiliriz, çevre için ne yapabiliriz” mantığıyla yaratıcı ve etkili sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.
Bizleri daha yakından isterseniz dönem içinde düzenlenen Hoş Geldin Kampüsfest, Kültür Sokağı ve Spor Şenlikleri, Öğrenci Toplulukları buluşmasında açtığımız stantlarda ve sizlere hitap eden ve kendini sürekli yenileyen sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Topluluk Bilgileri
Topluluk Başkanı: SEMA ÇUHADAR