02Haz
KTO Karatay’da

KTO Karatay’da "Çeviri ve Teknoloji" Konuşuldu

İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü tarafından, alanında duayen isimlerin konuşmacı olarak katılım sağladığı, çeviri sektöründeki güncel gelişmelerin değerlendirildiği “Çeviri ve Teknoloji Webinarı” düzenlendi.

31May
KTO Karatay Üniversitesi Antalya’dan Ödülle Döndü

Antalya Bilim Üniversitesi tarafından 19 Mayıs tarihinde büyük bir emekle “Üniversitelerarası Hassas İniş Yarışması” düzenlendi. Antalya Karain Hava Meydanı’nda gerçekleştirilen başarılı organizasyona üniversitelerin Pilotaj Bölümü öğrencileri, pilotlar ve havacılık meraklıları katıldı.

21May
KTO Karatay Üniversitesi ile Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi İş Birliği Yaptı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ile dünyanın saygın üniversiteleri arasında yer alan Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi (The International Islamic University Malaysia-IIUM) arasında iş birliği protokolü imzalandı.

20May
KTO Karatay’da Düzenlenecek Uluslararası Konferansta

KTO Karatay’da Düzenlenecek Uluslararası Konferansta "İslami Finans" Konusu Ele Alınacak

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi tarafından düzenlenen "I. Karatay Uluslararası İslam Ekonomisi ve Finans Konferansı", 22-23 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

18May
KTO Karatay Üniversitesi’nden 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

30Nis
KTO Karatay Üniversitesi’nde Bilginin Güvenliği Tescillendi

KTO Karatay Üniversitesi, bilgi yönetiminde sağlam ve sistematik bir yaklaşım benimseyerek, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazanan saygın kurumlar arasında yerini aldı.

22Nis
Rektör Prof. Dr. Bayram Sade’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

07Nis

"Liseli Genç Mühendisler" KTO Karatay Üniversitesi’nde Sertifikalarını Aldılar

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ve Meram Anadolu Lisesi arasında geçtiğimiz yıl yapılan iş birliği protokolüne binaen, ‘‘Liseli Genç Mühendisler Projesi”ne katılan öğrencilere sertifikaları takdim edildi.