İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi’nde birbirinden renkli etkinliklerle kutlandı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü akademisyen ve öğrencilerinin katkılarıyla düzenlenen şenlikte; yüz boyama, illüzyon gösterisi, çarşafa el baskısı gibi birçok sürpriz etkinlik gerçekleştirildi.

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi’nde düzenlenen çocuk şenliğinde öğrenciler, yarışmalardan illüzyon gösterilerine, patlamış mısır ikramından yüz boyamaya ve balon kortejine kadar pek çok etkinlikle doyasıya eğlenerek keyifli anlar geçirdi. Her yaş grubundan çocuğun katılımıyla renklenen etkinlikler, çocukların mutluluğunu ve enerjisini yansıttı.

Rektör Ortaç, Makamını Eylül Ada’ya Devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, koltuğunu Karatay Saraçoğlu TOKİ Mustafa Çetin İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Eylül Ada Sağlam’a devretti. Rektörlük koltuğuna oturan Eylül Ada, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Rektörlük koltuğunda talimatlarını yazan Eylül; “Resim yapmayı ve kitap okumayı çok seviyorum. Çocukların daha iyi bir eğitim alması için okullara park, halı saha ve kütüphaneler yapılmasını istiyorum” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ile kutladıklarını dile getiren Rektör Ortaç; “Tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Bu özel günde, KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü koltuğunu siz değerli çocuklarımıza devretmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Çocuklarımız, geleceğe olan umudumuzu ve güvenimizi pekiştiriyor. Sizler; yarının liderleri, bilim insanları, sanatçıları olacaksınız. Hayal gücünüz ve heyecanınız, ülkemizin ve dünyanın geleceğini şekillendirecek” şeklinde konuştu.

Etkinlik, öğrencilerin balonlarını gökyüzüne bırakması ve şarkılar söylemesi ile sona erdi.

24 Nisan 2024