Oda Üniversiteleri Pubg MobileTurnuvası

DavranışKuralları

·        İllegal program, makro, Bug(glitch) ve 3. parti program kullanımı tamamen yasaktır.

·        Yazılı ya da sesli olarakoyun içinde flood, spam, küfür ve hareket içeren yazılı ve sözlü konuşmalaryapmak tamamen yasaktır.

·        Turnuvada tüm görüntüiyileştirici programları kullanmak yasaktır.

·        Oyuncu Adı ve Logosu ve oyuncularınkendi takma isimleri siyasi, ırkçı, dini, cinsiyetçi ve nefret söylemiiçeremez.

·        Oyuncular karşı takımdakioyunculara yazılı ya da sesli olarak argo, ırkçı, cinsiyetçi söylemlerdebulunamaz.

·        Oyuncuların şüphelidurumlarında veya şikâyet edilme durumlarında istenildiği süre içerisinde“Teamviewer” adresini vermek zorundadır. Aksi takdirde oyuncu kuralları ihlaletmiş sayılır ve organizasyondan diskalifiye edilecektir.

Oyun İçiKurallar

·        Tüm maçlar PUBG oyunununson sürümünde, belirtilen Custom Game ayarları ile oynanacaktır.

·        Maçlar Erangel haritasında oynanacaktır.Rakip takımlar arasında takımlaşma (teaming) kesinlikle yasaktır. Fark edildiğidurumda kanıt göstermeksizin oyuncu kuralları ihlal etmiş sayılır veorganizasyondan diskalifiye edecektir.

·        Oyuncular uçaktan atlamayabaşladığı anda yaşanan düşme sayısı ne olursa olsun maçın gidişatınıetkilemeyecektir.

·        Oyuncular belirttiklerihesapta oynamak zorundadır.

·        Oyuncular kendi aralarındahesap değiştiremezler.

·        Bütün anlaşmazlıklarlaturnuva yönetimi ilgilenecektir.

·        Oda Üniversitesi öğrencisiolmak, aksi durumda diskalifiye edileceltir.

Maç SonuKuralları

·        Maç esnasında ölen ya da 1.bitiren oyuncu oyundan çıkmadan ilgili ekranda kalması gerekmektedir. TurnuvaYetkilisi tarafından maç sonucu yazıldıktan sonra ilgili ekrandan çıkabilir.

Teknik Sorunlar

·        Bütün oyuncular kendicihazında oluşan sorunlardan kendileri sorumludur. Oyuncunun kendi cihazındaoluşan hatadan dolayı lobi yeniden başlatılmaz. Lobiyi yeniden başlatıpbaşlatmamak KTO Karatay üniversitesi yönetiminin inisiyatifindedir.

Teknik Sorunlar

KTO KARATAY Üniversitesi turnuvayı iptaletme hakkını saklı tutar.

26 Ocak 2021