Değerli Öğrencilerimiz;

2021-2022 eğitim öğretim yılında tüm derslerimiz yüz yüze gerçekleştirilecek olup içinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle Cumhurbaşkanlığının yaptığı açıklama doğrultusunda eğitim—öğretimin başlangıç tarihinden itibaren kurumumuza giriş çıkışlarda aşılanma bilgisi sorgulanmaya başlanacaktır. Henüz aşı yaptırmamış ve aşılama periyodu tamamlanmamış öğrencilerimizin Dekanlığımıza durumlarını beyan eden dilekçe teslim etmeleri gerekmektedir. Bununla birlikte Henüz aşı yaptırmamış ve aşılama periyodu tamamlanmamış öğrencilerimizden kuruma girişlerde haftada 2 kez olmak üzere düzenli PCR testi sonucu istenecek olup bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesi hususunu bildirir hepinize başarılar dileriz.

KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı

26 Ağustos 2021