KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİTIP FAKÜLTESİ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİMYILI DÖNEM-V ÖĞRENCİLERİNE

Dönem-V öğrencilerinin klinikstaj eğitimi akademik takvimde belirtilen tarihlerde yapılacak olup teorikdersleri UZEM üzerinden pratik dersleri ise azaltılmış gruplar halinde yüz yüzeyapılacaktır.

Dönem-V öğrencilerinin klinik staj eğitimisırasında Coronavirüse yakalanması durumunda eğitimine devam edememesi halindeöğrenci alamadığı klinik stajın pratik eğitimini staj eğitimleri bittiktensonra alacak olup, teorik ve pratik sınavları yüz yüze olarak Akademik Takvimdebelirtilen tarihlerde bütünleme sınavında yapılmasına karar verilmiştir.

Prof. Dr. Ümran ÇALIŞKAN

Tıp Fakültesi Dekan V.