KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ ÖZEL HUKUK BÖLÜMÜ TİCARET HUKUKU ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMI (1025562) ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI
KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü Ticaret Hukuku Anabilim Dalı bünyesinde açılan Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuruda bulunan adayların dosyaları, Yükseköğretim Kurulu’nun “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen Veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”ine göre incelenmiştir. Değerlendirme sonucunda aşağıda adı/adları yazılmış olan adaylar, Üniversitemiz tarafından yapılacak olan sınava katılacaktır. Sınavla ilgili bilgiler aşağıdadır.
  ***Adayın Soyadı Adayın Adı Durum
  AYHAN NİLÜFER SINAVA ÇAĞRILMASI
  ÇELİK MUHAMMET SINAVA ÇAĞRILMASI
  DOĞAN ÖZGÜR SINAVA ÇAĞRILMASI