İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...
2023-2024 Akademik Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi

Yüksek Öğretim Kurulunun ilanı doğrultusunda, Millî Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulunun 20/02/2014 tarihli ve 9 sayılı "Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları’ nın ekinde yer alan öğretmen yetiştiren fakülteler dışında formasyon eğitimi alınabilen alanlardaki fakültelerde belirtilen programlar için eğitim ve öğretim süresi içinde verilebilecek pedagojik formasyon eğitimini almak isteyen öğrencilerimiz için ders müfredatlarına formasyon eğitimi kapsamındaki seçmeli dersler eklenmiştir. Bu dersler Üniversitemizde Eğitim Fakültesi bulunmadığından kurumumuz tarafından verilememektedir. Ancak ilimizde bulunan Selçuk Üniversitesi ile Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden alınabilecek olup, ilgili dersler üniversitemiz ders müfredatına eklenen formasyon eğitimi kapsamındaki seçmeli derslerin yerine saydırılabilecektir.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi bu kapsamda; üniversitemiz bünyesinde formasyon eğitimi alınabilen ve Konya ilinde uygulama alanı bulunan programlarda 2023-2024 Akademik yılında öğrenim görecek olan son sınıf öğrencilerimiz liste halinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Formasyon Birimlerine bildirilecektir. Dersler sertifika öğrenim ücretinin öğrenciler tarafından karşılanması koşulu ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Pedagojik Formasyon Birimi bünyesinde Eylül Ayında başlayacaktır.

Varsa talebiniz lütfen 02.08.2023 tarihine kadar https://forms.gle/qghXtX5kgW3eeeT86 üzerinden kayıt yapınız.

Not: Talep toplama Necmettin Erbakan Üniversitesine sayı bildirme amaçlıdır. Necmettin Erbakan Üniversitesinin Pedagojik Formasyon başvuruları açıldığında sadece ilgili link üzerinden 02.08.2023 tarihine kadar üniversitemize müracaat edenlerin talebi değerlendirmeye alınacaktır. Necmettin Erbakan Üniversitesinin Pedagojik Formasyon başvuru tarihlerinde bizzat başvuru gerekmektedir.