Türkiye’nin en köklü kurumları Anadolu Sigorta ve NTV iş birliği ile gerçekleştirilen “Anadolu Buluşmaları” 16 Nisan’da KTO Karatay Üniversitesi’nde hem Konya iş dünyası hem de KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri ile buluşuyor.

Proje ile;

Konyalı KOBİ’lerin sigorta sorunları, sigortaya ulaşmalarının önündeki engeller ile başta ticari sigortalar olmak üzere tüm sigorta kollarında merak ettiklerinin konuşulup, tartışılması amaçlanıyor.

Aynı zamanda gençlerin geleceğin iş dünyasına hazır olmaları için rehberlik yapmak ve özellikle işletme, ticaret, ekonomi, finans ve sigorta bölümünde öğrenim gören öğrencilere kariyer planlaması da projenin amaçları arasında yer alıyor.

Türkiye’nin en prestijli haber kanallarından NTV’de yayınlanan “Bakış” programı, Konya KOBİ’lerini ve KTO Karatay Üniversitesi’ni tüm Türkiye ile buluşturacak.

Kapsam;

Toplantı esnasında NTV- Bakış programının çekimi ve ardından 18 Nisan 2024 tarihinde saat 15.30’da NTV’de yayınlanacak.

Öğrencilerimiz, toplantı alanı girişinde kurulacak Anadolu Sigorta İnsan Kaynakları danışma platformunda konunun uzmanlarına birebir soru sorma fırsatını yakalayacak.

Organizasyon Yeri: KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Tesisler Konferans Salonu

Tarih ve Saat: 16 Nisan 2024 Salı / 13.30

11.00 Anadolu Sigorta İnsan Kaynakları Görüşmeleri

13.30 İnsan kaynakları standında buluşma ve Coffee Break

14.30 NTV- Bakış Programı bant çekimi- 22 dakika /

15.00- 16.00 Soru- Cevap

Katılımcılar:

Sn. Noyan DOĞAN Moderatör

Sn. Selçuk ÖZTÜRK Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı

Sn. Prof. Dr. Fevzi Rıfat ORTAÇ KTO Karatay Üniversitesi Rektörü

Sn. Z. Mehmet TUĞTAN Anadolu Sigorta Genel Müdürü

Sn. Özge KÜLAH KURTULMUŞ İş Bankası KOBİ ve İşletme Ban. Paz. Böl. Md.

05 Nisan 2024