İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Sosyal kültürel ve sportif etkinliklerde KTO Karataylılarla iş birliğini geliştirmek amacıyla Konya Ticaret Odası (KTO) Üniversitesi ile TÜMOSAN Konyaspor arasında “Konyaspor’un Birleştirici Gücüne Sen de Katıl” adlı iş birliği protokolü imzalandı.

Konya Ticaret Odası (KTO) Üniversitesi ile TÜMOSAN Konyaspor arasında “Konyaspor’un Birleştirici Gücüne Sen de Katıl” adlı iş birliği protokolü imzalandı. Protokolü KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç ile Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz imzaladı. İmzalanan protokol ile KTO Karatay Üniversitesi öğrencileri, Konyaspor'un ikinci devre maçlarını ücretsiz izleyebilme imkanına sahip olacak. Ayrıca farklı etkinliklerde iki kurum birlikte çalışma yürütecek. Yapılan protokolle şehrin takımını tutma kültürünün yeşermesi adına yayılacak etkileşim ve farkındalık oluşturmanın ve kurumsal aidiyet ile verimliliğin artması amaçlanıyor.

Konyaspor Şehrin Birleştirici Gücüdür

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, bu iş birliğinin Konya'nın sosyal ve sportif yaşamına olumlu katkı sağlanacağına vurgu yaparak “Bu protokol, öğrencilere sporun birleştirici gücünü deneyimleme fırsatı sunarken, aynı zamanda kulüp faaliyetlerine daha yakından katılım sağlama amacını taşımaktadır. Bu protokol, Konyaspor'un sadece bir spor kulübü olarak değil, aynı zamanda bir şehrin ve toplumun birleştirici sembolü olarak önemini göstermektedir. Spor ve eğitimin bir araya gelerek toplumsal dayanışma ve gelişimde önemli bir rol oynayabileceğine dair anlamlı bir örnek teşkil etmektedir” şeklinde konuştu.

14 Mart 2024