İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Konya Geneli Temel Yeterlilik Testi (TYT) Deneme Sınavı ile üniversite adayı öğrencilerin kendilerini test edebilmelerine imkân sağlayacak.

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, geleneksel hale gelen ve bu yıl yedincisi düzenlenen ücretsiz, ödüllü Konya Geneli Temel Yeterlilik Testi (TYT) Deneme Sınavı ile yaklaşan üniversite sınavı öncesinde öğrencilerin yaşadıkları sınav stresini ve kaygıyı en aza indirmeyi, gerçek bir sınav deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

“Sınırlı Kontenjandaki Başvurular Dolmak Üzere”

17 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 10.15’te ÖSYM Sınav Merkezi olan KTO Karatay Üniversitesi Merkez Kampüsünde yaklaşık 5.000 öğrencinin katılımı ile gerçekleşecek olan TYT deneme sınavı uygulaması, 12. sınıf ve lise mezunu öğrencilerin katılımıyla yapılacak. Öğrenciler gerçek bir sınav deneyimi yaşarken veliler de KTO Karatay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Hatice Yalçın tarafından verilecek olan “Aile ile Birlikte Başarmak” konulu konferansa katılabilecek.

Üniversite adayları tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan ve 5.000 başvuru ile sınırlı tutulan kontenjanlar dolmak üzere. Son başvuru tarihi 15 Şubat 2024 olan dene sınavına öğrenciler yks.karatay.edu.tr adresinden başvuru yapabilecek.

13 Şubat 2024