İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri tarafından dünyada hayal kurma özgürlüğü elinden alınan tüm çocuklara özellikle de Filistinli çocuklara dikkat çekmek amacıyla “Bir Hayal Hikayesi” etkinliği düzenlendi.

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinden oluşan Hukukta Gelişim Topluluğu, hayal kurma özgürlüğünden mahrum kalan çocuklar için farkındalık oluşturmak amacıyla “Bir Hayal Hikayesi” etkinliği düzenledi. KTO Karatay Üniversitesi’nde buluşan çocuklar, barış dolu daha güzel bir gelecek için hayallerini tuvallere çizdi. Renkli kalem ve boya paletleriyle donatılmış bir ortamda, çocuklar düşledikleri dünyayı resmetme şansı buldu.

“Toplumda Duyarlılık Oluşturmayı, Sosyal Sorumluluk Bilincini Artırmayı Hedefliyoruz”

Sosyal sorumluluk projelerinin önemine vurgu yapan KTO Karatay Üniversitesi Hukukta Gelişim Topluluğu Danışmanı, Adalet Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Şeyda Tekelioğlu; “Etkinliğin amacı sadece resim yapmak değil, aynı zamanda çocukların duygusal ihtiyaçlarını karşılamak, umutlarını canlandırmak ve onlara destek olmak. Bu tür etkinliklerin çocuklara hayallerini gerçekleştirme konusunda cesaret verdiğine inanarak yola çıktık. Hukukta Gelişim Topluluğu olarak, toplumda duyarlılık oluşturmayı, sosyal sorumluluk bilincini artırmayı hedefliyoruz. Sosyal sorumluluk projelerinin, toplumda pozitif değişim sağlamak için önemli bir adım olduğuna inanıyoruz” dedi.

Etkinlik, çocuklar tarafından yapılan resimlerin sergilenmesi ile sona erdi.

12 Şubat 2024