İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi’nde gerçekleşen "Mesleki Tanıtım Zirvesi" programı, Hukuk Fakültesi ve Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerini bir araya getirdi. KTO Karatay Üniversitesi Sosyal Tesisler Konferans Salonunda düzenlenen program, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Birbirinden Değeli Konuklar Ağırlandı

KTO Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Aytekin Çelik’in moderatörlüğündeki programa; Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Muhammet Göktaş, Cumhuriyet Savcısı Akif Akyürek, Avukat Levent Babacan ile Avukat Fatih Ruşen katıldı. Konuşmacılar, etkinliğin önemine vurgu yaparak, öğrencilere mesleklerine dair motivasyon ve bilgi katmayı hedeflediklerini ifade etti. Ayrıca kendi uzmanlık alanlarına dair önemli bilgi paylaşımı yaparak, öğrencilerin gelecekteki kariyerlerini şekillendirmelerine katkı sağladı.

Hakimlik, Savcılık, Avukatlık ve Akademisyenlik Meslekleri Değerlendirildi

Konuşmacılar, ulusal ve uluslararası adalet sistemi ile hakimlik, savcılık, avukatlık ve akademisyenlik meslekleri üzerine kapsamlı bir değerlendirme yaptı. Soru cevap bölümüyle sona eren program, KTO Karataylı öğrencilerin iş dünyası ve akademik dünya arasında köprü kurmasına büyük katkı sağladı.

22 Kasım 2023