Cumhuriyetin 100. yılı ve Türkiye Yüzyılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen HADO final müsabakaları sonucunda KTO Karatay Üniversitesi HADO Takımı, tüm rakiplerini geride bırakarak “HADO Ünilig Anadolu 1. Grup Yükselme Maçları”nda şampiyon oldu.

KTO Karatay Üniversitesi Şampiyon Oldu

Cumhuriyetin 100. yılı ve Türkiye Yüzyılı etkinlikleri kapsamında, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve kıyasıya mücadelelerin yaşandığı HADO Ünilig Anadolu 1. Grup Yükselme Maçları final müsabakaları sonucunda KTO Karatay Üniversitesi birinci, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ikinci, Lokman Hekim Üniversitesi üçüncü, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi dördüncü oldu.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Veysel Eren, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay, Üniversite Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ersin Can, Prof. Dr. Erhan Yengil ve Prof. Dr. Mehmet Turan tarafından verildi.

30 Ekim 2023