İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından, merkez kampüste oluşturulan Üniversite Tercih ve Tanıtım Merkezi’nde ücretsiz danışmanlık hizmeti sunan Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, ek yerleştirme sürecinde de öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.

Ek Yerleştirme Tercihleri 12-17 Eylül Tarihleri Arasında Yapılacak

KTO Karatay Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri, üniversite tercihleri sonucunda yerleşemeyen öğrencilere yönelik olarak ek yerleştirme sürecinde merkez kampüste yeniden başladı. 12-17 Eylül 2023 tarihlerini kapsayan ek yerleştirme sürecinde profesyonel tercih danışmanları, adayların başarı ve puan sıralamalarını dikkate alarak, hangi bölümlere yerleşebileceklerine dair bilgi paylaşımında bulunuyor. Ayrıca üniversite adayları alanında uzman KTO Karataylı akademisyenlerle yüz yüze görüşerek; bölümlerin ders içerikleri, akademik fırsatları, mezuniyet sonrasında kariyer imkânları başta olmak üzere birçok konuda doğrudan akademisyenlerden bilgi alabiliyor. Ayrıca KTO Karatay Üniversitesi’nin sunduğu burs ve indirim imkânları hakkında da ayrıntılı bilgiler, tanıtım uzmanları tarafından veriliyor.

Ücretsiz Ek Yerleştirme Tercih Danışmanlığı Hizmeti

Ücretsiz ek yerleştirme dönemi tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanmak isteyen öğrenciler, 12-17 Eylül tarihleri arasında KTO Karatay Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Merkezi’ni ziyaret edebilir, üniversitenin sosyal medya hesaplarını takip edebilir, web sitesini ziyaret edebilir, 0549 551 1251 numaralı WhatsApp hattından ya da 444 1251 numaralı telefondan ulaşabilirler.

12 Eylül 2023