İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı tarafından gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) 2023 sonuçları yayınlandı. 126 devlet ve 74 vakıf olmak üzere 200 üniversite arasında Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi önemli sıralarda yer aldı. “Vakıf Üniversitelerinin Memnuniyet Alanlarında” 24. sırada yer alan KTO Karatay Üniversitesi, büyük bir başarıya imza attı.

KTO Karatay Üniversitesi, Vakıf Üniversitelerinin “Yerleşke ve Yaşamının Doyuruculuğu” kategorisinde 19. sırada “Öğrenim Deneyiminin Tatminkârlığı” kategorisinde 22. sırada yer aldı. “Akademik Destek ve İlgi” ile Kişisel Gelişim ve Kariyer Desteği” kategorilerinde 23. sırada olan KTO Karatay Üniversitesi’nin başarısı bir kez daha tescillendi.

Rektör Ortaç Tebrik Etti

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, TÜMA sonuçlarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen akademik ve idari personele teşekkürlerini iletti. Rektör Ortaç; “Toplam 200 üniversitenin araştırıldığı TÜMA sonuçlarına göre üniversitemiz vakıf üniversiteleri arasında “Yerleşke ve Yaşamının Doyuruculuğu” kategorisinde 19. sırada; “Öğrenim Deneyiminin Tatminkârlığı” kategorisinde 22. sırada yer aldı. “Akademik Destek ve İlgi” ile “Kişisel Gelişim ve Kariyer Desteği” kategorilerinde ise 23. sırada olan üniversitemizin yaptığı nitelikli çalışmaların yansımasından dolayı mutluluk duyuyoruz. Sosyal, kültürel ve bilimsel çalışmalarıyla bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

 

26 Temmuz 2023