İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

ÜNİLİG Fetih Spor Fest’te Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Erkek Takımı, Geleneksel Okçuluk Büyük Erkekler Takım Müsabakalarında rakiplerini geride bırakarak 2., Geleneksel Okçuluk Büyük Kadınlar Bireysel Müsabakalarında ise Dilanur Küçüktepe büyük bir başarı göstererek 2. oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Fatih Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Fetih Spor Fest, 17 üniversiteden öğrencilerin, hakemlerin ve eğitmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nde düzenlenen ve iki gün süren organizasyonda, KTO Karatay Üniversitesi Erkek Takımı Geleneksel Okçuluk Büyük Erkekler Takım Müsabakalarında rakiplerini geride bırakarak 2., Geleneksel Okçuluk Büyük Kadınlar Bireysel Müsabakalarında ise Dilanur Küçüktepe büyük bir başarı göstererek 2. oldu. Büyük rekabete ev sahipliği yapan şampiyonada dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi.

“Fetih Spor Fest’te Derece Alan Öğrencilerimizi Tebrik Ediyorum”

Üniversite öğrencileri arasında sporun teşvik edilmesi, dostlukların ve rekabetin güçlendirilmesi amacıyla düzenlenen etkinliklere duyduğu memnuniyeti dile getiren KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç; “Öğrencilerimizin yeteneklerini sergilemeleri ve deneyim kazanmaları için spor faaliyetlerini oldukça önemsiyoruz. Fetih Spor Fest gibi etkinliklerle öğrencilerimizin spor yapmaya teşvik edilmesini, sağlıklı bir yaşam tarzının benimsenmesini destekliyoruz. Güçlü rakiplerini geride bırakarak yarışmalarda 2. olan Erkek Takımımızı ve Geleneksel Okçuluk Büyük Kadınlar Bireysel Müsabakalarında okçuluk yeteneği ile üstün performans sergileyerek 2. olan öğrencimiz Dilanur Küçüktepe’yi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

01 Haziran 2023