İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Tıp Fakültesi Dekanlığı’na ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye’de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilen14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlamak için, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümran Çalışkan ve akademisyenleri ziyaret etti.

“Hekimlerimize Sonsuz Bir Minnet Borçluyuz”
Yaşamın her anında toplum sağlığı için büyük fedakârlıkla görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarının ve hekimlerin, çok büyük sorumluluk ve özveri gerektiren kutsal bir mesleği icra ettiğini belirten Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç; “Yaşamın her alanında toplum sağlığı için büyük fedakârlıkla görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarımız ve hekimlerimiz, çok büyük sorumluluk ve özveri gerektiren kutsal bir mesleği icra ediyor. 06 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte, gece gündüz demeden sağduyulu ve olağanüstü gayretleriyle şifa köprüsü olan sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

“Deprem Felaketinde Hayatını Kaybeden Sağlık Çalışanlarımızı Rahmetle Anıyorum”
Bu kutsal ve saygın mesleği topluma daha nitelikli bir yaşam sunmayı ilke edinerek yerine getiren hekimlerimize ve hekimlerimizi yetiştiren siz değerli akademisyenlerimize sonsuz minnet borçluyuz. Bu duygu ve düşüncelerle, deprem felaketinde hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyor, tüm hekimlerimizin, akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret, KTO Karatay Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ümran Çalışkan’ın gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi vermesi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

14 Mart 2023