İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi ile Endonezya Muhammadiyah Yogyakarta Üniversitesi arasındaki değişim programı kapsamında, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İslam İktisadı ve Finans Bölümü’nde altı ay süre ile eğitim alan on öğrenci için veda programı düzenlendi.

Kırk Bir Ülke Arasından Türkiye’yi Tercih Ettiler

Öğrenci değişim programı kapsamında kırk bir ülke arasından Türkiye'yi tercih eden Endonezya Muhammadiyah Yogyakarta Üniversiteli on değişim öğrencisi, Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İslam İktisadı ve Finans Bölümü’nde eğitimlerini tamamladı. Altı aylık eğitimlerini başarıyla bitiren on yabancı öğrenciye veda programı düzenlendi.

Programda konuşan İslam İktisadı ve Finans Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Kamola Bayram; “Bizler uluslararası öğrencilerimizi KTO Karatay Üniversitesi ailesinin birer ferdi olarak görüyoruz. Burada olmanızdan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. KTO Karatay Üniversitesi’nin kapıları sizlere her zaman açık olacak. Buradaki eğitiminiz tamamlanmış olsa dahi, lisansüstü eğitimlerinizde de yanınızda olmaya hazırız” dedi.

Endonezyalı Öğrenciler Lisansüstü Eğitimlerini de KTO Karatay’da Almak İstiyor

Programda, Endonezyalı öğrenciler, KTO Karatay Üniversitesi’nde yaşadıkları deneyimleri anlattılar. Güçlü akademik kadrosu ile uluslararası arenada kendinden sıkça söz ettiren KTO Karatay Üniversitesi İslam İktisadı ve Finans Bölümünün, sadece Endonezya’da değil dünyanın farklı ülkeleri tarafından da ilgi gördüğünü söylediler.  KTO Karatay Üniversitesi’nin misafirperverliğinden ve kendilerine tanınan imkanlardan dolayı çok memnun olduklarını dile getiren öğrenciler, KTO Karatay Üniversitesi’ni seçtikleri için kendilerini çok şanslı hissettiklerini ve lisansüstü eğitimlerini de KTO Karatay’da almak istediklerini sözlerine eklediler.

Program, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

19 Ocak 2023