Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Erkekler Bölgesel Basketbol Müsabakalarından, Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı şampiyonlukla döndü.

“Müsabakalara, KTO Karatay Erkek Basketbol Takımı İmzasını Attı”
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Erkekler Bölgesel Basketbol Müsabakalarında, Türkiye’nin farklı illerinden üniversitelerin öğrencileri kıyasıya mücadele etti. Müsabakalara, KTO Karatay Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı öğrencileri damgasını vurdu. Konya Teknik Üniversitesi, Çorum Hitit Üniversitesi, Sinop Üniversitesi gibi birçok üniversiteyle kıyasıya rekabet eden KTO Karatay Erkek Basketbol Takımı, şampiyonluk sevinci yaşadı.

“Şampiyonluk Gurur Kaynağımız Oldu”
KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, Erkek Basketbol Takımının şampiyonluğu ile duyduğu gururu dile getirerek; “Erkek Basketbol Takımımızın, Erkekler Bölgesel Basketbol Müsabakalarında göstermiş olduğu azim sonucunda gelen şampiyonluk, hepimizin gurur kaynağı oldu. Müsabakalarda yer alan ve üniversitemizi en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, bu yolculukta onlara destek olan antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

10 Ocak 2023