İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Cambridge IFA, 2022 raporu yayımlandı. Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İslam İktisadı ve Finans Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Kamola Bayram, İslam iktisadı ve finans alanında akademik çalışmalarıyla Türkiye’de sıralamaya giren tek kadın oldu.

“Cambridge IFA Verilerine Göre Akademik Çalışmalarıyla Türkiye Sıralamasına Giren Tek Kadın”

Hükümetlere, finansal kurumlara ve çok taraflı kuruluşlara finansal anlamda stratejik tavsiyeler sağlayan Cambridge IFA, 2022 yılında finansal alanda en etkili isimlerin yer aldığı raporunu yayımladı. Rapora göre, KTO Karatay Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İslam İktisadı ve Finans Bölümü akademisyenlerinden Doç. Dr. Kamola Bayram, Türkiye’de İslam iktisadı ve finans alanında akademik çalışmalarıyla sıralamaya giren tek kadın oldu.

“Bu İlerleyişe Eşlik ve Rehberlik Etme Gayretindeyiz”

KTO Karatay Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Kamola Bayram, akademik düzeyde listeye girmesinden duyduğu memnuniyeti “İslami finans sektöründe ve Türkiye'de ilk kez üniversitemizde açılan İslam İktisadı ve Finans bölümümüzle çok yakından ilişkili olan diğer çeşitli helal ekonomi sektörlerinde, yıldan yıla büyüyen ve bölümümüzü yeni pazarlara, sektörlere, coğrafyalara doğru genişleten bir dönüşüme tanık olduk. Bu ilerleyişe hem eşlik hem de rehberlik etme gayretindeyiz. Çalışmalarımızın karşılığının olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti. Listede Türkiye’den akademik düzeyde bulunan tek kadın olmam oldukça gurur verici. Bölümümüze ve şahsıma desteklerinden dolayı üniversite yönetimimize teşekkür ediyorum” sözleriyle ifade etti.

04 Ocak 2023