İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) 2022 sonuçları açıklandı. TÜMA 2022 sonuçlarına göre Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi vakıf üniversiteleri arasında ilk 20 sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarının (ÜNİAR), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) istatistikleri baz alınarak 126’sı devlet ve 73’ü vakıf olmak üzere toplamda 199 üniversitede öğrenim gören 47 bin 682 öğrencinin katıldığı Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması (TÜMA) 2022 sonuçlarını yayımlandı. KTO Karatay Üniversitesi büyük bir başarı göstererek ilk 20 sırada yer aldı.

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı tarafından yapılan Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırmasının  2022 yılı sonuçlarına göre vakıf üniversiteleri arasında KTO Karatay Üniversitesi üst sıralarda yer aldı.

“Yerleşke ve Yaşamın Doyuruculuğu” kategorisinde 19. sırada bulunan KTO Karatay Üniversitesi, “Kişisel Gelişim ve Kariyer Desteği” kategorisinde 21.,“Öğrenim Deneyiminin Tatminkarlığı” kategorisinde 22., “Akademik Destek ve İlgi” kategorisinde ise 25. sırada yer alarak büyük bir başarı sergiledi.

21 Temmuz 2022