İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Yükseköğretim Kurumu (YÖK) Vakıf Yükseköğretim Kurumları 2021 Raporu verilerine göre çalışmalarında gösterdiği performansla başarısını bir kez daha tescilledi.

KTO Karatay Üniversitesi, Türkiye’nin en köklü ticaret odalarından biri olan ve 26.000’den fazla üyeye sahip Konya Ticaret Odası’nın gücüyle, iş dünyasının tam desteğini alarak, sanayi ve ticaret alt yapısı ile entegre bir eğitim sunmaktadır. KTO Karatay Üniversitesi, kendi tarihinden aldığı güç ile öğrencilerinin hedeflerine ulaşabilmesi, insanlığın geleceğini şekillendirecek başarılara imza atmak için çalışmalarını var gücüyle sürdürmektedir.  Ulusal ve uluslararası hedeflerine emin adımlarla ilerleyen KTO Karatay Üniversitesi, başarısını istatistiklerine de yansıtmaktadır.

KTO Karatay Başarısı Zirvede!
Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KTO Karatay Üniversitesi, başarılarını zirveye taşımaktadır. KTO Karatay Üniversitesi, “Vakıf Yükseköğretim Kurumları 2021 Raporu’na göre toplam Ar-Ge harcamalarına en fazla yatırım yapan 5. üniversite olurken öğrencilerine sunmuş olduğu geniş burs imkânları ile YKS Kontenjanları Bursluluk Oranlarına göre en fazla burs veren 7. üniversite olmuştur.

6.832 m2 kapalı, 435.076 m2 açık olmak üzere toplam 531.908 m2 alana sahip olan KTO Karatay Üniversitesi, ‘Toplam Fiziki Alanlarına Göre Vakıf Yükseköğretim Kurumları’ sıralamasında 9. sırada yer alarak başarılarını tescillemiştir.

14 Mart 2022