İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Konya Ticaret Odası (KTO) KTO Karatay Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hazırlanan Danışman Bilgi Sistemi (DABİS) verilerinde istihdam, en hızlı iş bulma, işe yerleşme süresi, niteliğine uygun işte çalışma alanlarında gösterdiği performansla başarısını bir kez daha tescilledi.

Kaliteli Eğitim, Yüksek İstihdam Oranıyla Başarıya Hep Yakın!

KTO Karatay Üniversitesi, Türkiye’nin en köklü ticaret odalarından biri olan ve 26.000’den fazla üyeye sahip Konya Ticaret Odası’nın gücüyle, iş dünyasının tam desteğini alarak, sanayi ve ticaret alt yapısı ile entegre bir eğitim sunmakta, iş dünyası ile gerçekleştirilen istişarelerden yola çıkarak bünyesine; yeni bölümler, uygulamalar ve stratejik projeler dahil etmektedir. KTO Karatay Üniversitesi’nin sahip olduğu güçlü insan kaynağı yapısı, fiziksel gelişimi, tüm birimlerinde gözettiği toplam kalite anlayışı, uluslararasılaşma politikaları ve yürütülen stratejik projelerini kapsayan eğitim felsefesi, KTO Karatay Üniversitesi’nin başarılı istatistiklerine yansımaktadır.

DABİS Verilerinde KTO Karatay Başarısı

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Danışman Bilgi Sistemi (DABİS) verilerine göre KTO Karatay Üniversitesi, Türkiye geneli üniversiteler arası istihdam sıralamasında 153 üniversite arasında 15. sırada yer almaktadır. KTO Karataylı öğrencilerin %89’u 12 ay içerisinde iş bulurken, %13’ü ise daha mezun olmadan işe yerleşmektedir. Yine, Türkiye geneli üniversiteler arası niteliğine uygun işlerde çalışanlar sıralamasında KTO Karatay Üniversitesi, 153 üniversite arasında 26. sırada yer almaktadır. Öte yandan Türkiye geneli üniversiteler arası en hızlı iş bulanlar sıralamasında KTO Karatay Üniversitesi, 153 üniversite arasında 25. sırada yer alarak başarısını tescillemiştir.

10 Şubat 2022