İhale sonuçlandırılmıştır.

İhale Sonuçlandırılmıştır

Üniversitemiz kampüsleri içerisinde bulunan yerlerin, otomat yeri olarak kullanılmak üzere kiraya verilmesi işi, Vakıf Yüksek Öğretim Kurumları İhale Yönetmeliği Açık Teklif Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İşin Nevi- Niteliği
Üniversitemiz kampüsleri içerisinde kapalı taşınmazlar üzerinde olup, belirtilen yerlerin, Toplam 42 adet otomat yeri olarak kullanılmak üzere isteklilere kiraya verilmesi işi.

İdarenin
Adresi : KTO Karatay Üniversitesi
Akabe Mh. Alaaddin Kap. Cd. No:130 Karatay/KONYA

• Telefon ve faks numarası             : 444 1251
  • Elektronik Posta Adresi               : [email protected]

İhale konusu kiralama işinin

• Yapılacağı yer : KTO Karatay Üniversitesi Kampüsleri (Üniversite ve Sanayi ve Ticaret Meslek Yüksek Okulu) KONYA
  • Kira Süresinin Başlangıç Tarihi : Kira Sözleşmesinin imzalandığı tarihten itibaren 15 (onbeş)

gün içinde düzenlenecek yer teslim belgesindeki tarih ile kira süresi başlayacaktır.
c) Kira süresi : 3 (üç) yıl + 2 yıl

• Muhammen Bedel : Yıllık 65.000,00-TL + KDV dir.
  • Geçici Teminat Miktarı : Muhammen bedelin % 3’ü oranında olup, 1.950,00.-TL

İhalenin

IKN: SA-20-10

Yapılacağı yer: KTO Karatay Üniversitesi Mali İşler Koordinatörlüğü
Akabe Mh. Alaaddin Kap. Cd. No:130 Karatay/KONYA

• Tarihi ve saati ve Usulü : 06/03/2020

Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği Uyarınca Açık Teklif Usulü

• Tebligat için adres beyanı, ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi,
  • İkametgâh bildirgesi, (E-Devletten alınacak)
  • Nüfus Cüzdan Sureti,
  • Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.

Gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış ilgisine göre Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge,
Tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,

• Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri.

Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.
Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya bu hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
Vekaleten katılım halinde noter tasdikli vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi

• 4734 Sayılı Kanun’un 10. maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (g) ve (i) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına ilişkin yazılı taahhütname.
  • Başvuru mektubu.
  • Ortağı olduğu veya hissedarı bulunduğu tüzel kişilere ilişkin beyanname.
  • İsteklinin ortak girişim olması halinde, şekli ve içeriği bu şartnamede belirlenen iş ortaklığı beyannamesi,
  • İhale katılım bedeli ödendi belgesi, makbuzu veya dekontu.
  • Geçici Teminat
  • SGK ve Maliye Borcu olmadığına dair belgeler.
  • İlgili Odalardan alınacak Faaliyet Belgesi.
  • İsteklilerin teklif edeceği otomatların özelliklerini belirtir katalog, prospektüs vb. dokümanlarını,
  • İsteklilerin sabıka kaydını, (İhale tarihi itibariyle son 6 ay içerisinde alınmış olması)
  • İsteklilerin devlet ihalelerine katılmaktan yasaklı olmadığına ilişkin beyan yazısını,
  • İsteklilerin terör örgütlerine aidiyeti, iltisakı yahut bunlarla irtibatı olmadığı, Milli İstihbarat Teşkilatı veya Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bildirilen gerçek kişiler listesi içerisinde bulunmadığı ve terör örgütlerine iltisakının yahut irtibatının olmadığına ilişkin beyan yazısını,
  • İsteklilerin vergi levhasını,
  • İsteklilerin 2020 yılına ait oda sicil kayıt belgelerini
  • Geçici teminat tutarı ve doküman bedelinin (50,00-TL) yatırdığına dair vezne alındısı veya banka teminat mektubu vermesi. (Nakit Teminatın ve İhale Doküman Bedelinin yatırılacağı Hesap KTO Karatay Üniversitesi Halkbank Aziziye Şubesi Iban No:TR930001200132400016100013)
  • İsteklinin söz konusu iş ile ilgili en az 2 (iki) yıllık deneyimi olacak ve bunu belgelendirecektir. (Sözleşmeler, referans mektubu, iş deneyimini gösteren belge vb.)
  • İstekli en az 2 (iki) Devlet veya Vakıf Üniversitesi veya Kamu Kuruluşunda otomat işi yapıyor olduğunu belgelendirecektir. (Sözleşmeler, referans mektubu, iş deneyimini gösteren belge vb.)
  • İstekli en az 60 (Altmış) otomatı hâlihazırda çalıştırdığını belgelendirecektir. (Sözleşmeler, referans mektubu, iş deneyimini gösteren belge vb.)
  • İhale Şartnamesi, İdarenin adresinde bedelsiz görülebilir ve ihaleye katılabilmek için 50,00-TL karşılığında KTO Karatay Üniversitesi Mali İşler adresinden satın alınabilir.
  • İsteklilerin, ihaleye katılıma ilişkin tüm belgeleri ile birlikte ihale salonunda ihale saatinde hazır bulunmaları gerekmektedir. Posta ile yapılacak müracaatlarda, ihale saatine kadar evraklarının Komisyona ulaşması teklif mektuplarının da olması koşuluyla müracaat kabul edilecektir.
  • İstekliler tekliflerini, teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle bu alanlara konulacak cihazların adetleri ile teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden sözleşme imzalanacaktır.
  • Ekonomik açıdan en avantajlı teklif belirlenecektir.
  • Teklifler 05/03/2020 Perşembe günü saat 17:00’a kadar KTO Karatay Üniversitesi Satın Alma Ofisine teslim edilecektir.

İhale dosyalarını indirmek için tıklayınız.