Yabancı Dil (İngilizce) Dersi Muafiyet Sınavı

Sevgili öğrenciler,

Yabancı Dil (İngilizce) dersi muafiyet sınavı 13.10.2023 tarihinde saat 10:30’da başlayacak olup sınav süresi 60 dakikadır ve sınav 70 sorudan oluşmaktadır. Sınavınız UZEM üzerinde Muafiyet2023 dersi içerisinde tanımlıdır. Sınava ilgili dersten sınav saatinde giriş yapabilirsiniz. Sınava başvurduğu halde sistemde dersi ve/veya sınavı göremeyen öğrencilerimiz [email protected] üzerinden veya K blok K-102 numaralı ofisten Öğr. Gör. Hakan ALKAN ile iletişime geçebilirler. Sınavda yanlışlar doğruları götürmemektedir.

Sınav sonuçları Yabancı Diller Yüksekokulu Duyurular sekmesinde yayınlanacaktır. Sınav sonuçlarına göre başarısız öğrenciler ders programlarına uygun şekilde derslerine devam edeceklerdir. Başarılı olan öğrencilerin bir işlem yapmasına gerek yoktur. Yabancı Dil (İngilizce) dersleri Öğrenci Bilgi Sistemi içerisinde T harf notu ile muaf olarak sistemlerinden düşecektir.

Herkese başarılar dileriz.