2024-2025 Akademik Yılı Erasmus+ Programları kapsamında Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuruları 26 Şubat-29 Mart 2024 tarihleri arasında “turnaportal.ua.gov.tr” adresinden, E-Devlet kullanıcı bilgileri girilerek sadece elektronik ortamda yapılacaktır.

TURNAPortal platformu üzerinde yapılandırılan başvuru portalı 29 Mart 2024 tarihinde saat 23:59 itibariyle kapanacak, belirtilen tarih ve saatten sonra sisteme başvuru ya da belge girişi yapılamayacaktır.

İlan metnini görmek için tıklayınız.

Tüm adaylar ilanda belirtilen değerlendirme ölçütleri nispetinde oluşan ağırlıklı puanlarına göre sıralanacak olup, tüm bölümlere eşit oranda kontenjan verilecektir.

Seçim Sonuçlarının ilanından sonra, seçim ve yerleştirmeye konu tüm itiraz, başvuru ve talepler e-posta yoluyla kabul edilecektir: [email protected]

Sonuçlar 17 Nisan 2024 tarihinde Üniversitemizin “Duyuru” sayfasında ve Erasmus web sayfamızdan duyurulacaktır.

Önemli Not: Staj Hareketliliğine seçilen tüm öğrencilere maksimum 2 ay hibe verilecektir.

26 Şubat 2024