• 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Başvuru Sonuçları açıklanmıştır. İlan metninde belirtildiği üzere kontenjan dağıtımı her bölüme eşit olacak şekilde yapılmıştır.
  • Öğrenciler kabul yazıları ulaştıktan sonra vize ve hibe sözleşmesi işlemlerini tamamlayacaklardır.
  • Staj Hibesi en az 2 ay olmak üzere maksimum 3 aya kadar karşılanacaktır.
  • Feragat dilekçesi vermek ve diğer talepleri yazılı olarak iletmek için son tarih 26.01.2024'tür. Bu tarihten sonra nominasyon işlemleri gerçekleştirilecektir.
  • Hareketliliğe hak kazanan öğrenciler için oryantasyon semineri 03.01.2024 Çarşamba günü 12:30-13:30 saatleri arasında A Blok 3. Katta yer alan Erasmus Kurum Koordinatörlüğü’nde düzenlenecektir.  Oryantasyon seminerine katılım zorunludur. Seminere katılmayan öğrencilerin bilgi eksikliğinden dolayı yaşayacağı sorunlardan koordinatörlüğümüz sorumlu değildir.

Başvuru sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

26 Aralık 2023