İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvuru Sonuçları açıklanmıştır. İlan metninde belirtildiği üzere kontenjan dağıtımı karşı kurumların kontenjanları dahilinde her bölüme eşit olacak şekilde yapılmıştır.

Öğrencilerin kazanmış oldukları üniversitelere hareketlilik yapmaları, yerleştikleri üniversiteden davet mektubu almaları ve başvuru evraklarını tamamlamaları sonrası kesinleşecektir.

Öğrenci seçimlerinde Erasmus puan sıralaması ve tercih edilen üniversitelerin güz dönemi için  kontenjanları dikkate alınarak yerleştirme yapılmıştır. Öğrencinin tercih ettiği üniversitelerde kontenjan kalmadığı durumlarda bölümün anlaşmalı olduğu başka bir üniversite için yerleştirme yapılmıştır.                                                                                                                                                           

Feragat tarihi sonrasında öğrenci listeleri gidecekleri üniversitelere bildirilecektir. Kabul süreci için öğrencilerden hazırlamakla yükümlü oldukları belgeler istenecek olup, gidilecek kurumun başvuru takvimi öğrenci tarafından takip edilmelidir.

Öğrenciler kabul yazıları ulaştıktan sonra hibe sözleşmesi işlemlerini tamamlayacaklardır.

Feragat dilekçesi vermek ve diğer talepleri yazılı olarak iletmek için son tarih 27.10.2023'tür. Bu tarihten sonra nominasyon işlemleri gerçekleştirilecektir.                                                                                                                                                             

Hareketliliğe hak kazanan öğrenciler için oryantasyon semineri 26.10.2023 Perşembe günü 12:30-13:30 saatleri arasında C Blok Büyük Konferans Salonu'nda düzenlenecektir.  Oryantasyon seminerine katılım zorunludur. Seminere katılmayan öğrencilerin bilgi eksikliğinden dolayı yaşayacağı sorunlardan koordinatörlüğümüz sorumlu değildir.

Yedek Hibeli ve Hibesiz kazanan öğrenciler kendi imkanları ile Erasmus+ faaliyetini gerçekleştirebilirler.

Kazanamadı durumundaki öğrencilerin karşı kurumda kontenjan olmaması nedeni ile kendi imkanları ile faaliyet gerçekleştirmeleri mümkün olmayacaktır.

Başvuru sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

24 Ekim 2023