• Yabancı dil (İngilizce) dersi muafiyet sınavı 13.10.2023 tarihinde saat 10.30'da UZEM sistemi üzerinden online olarak yapılacaktır.
  • Sınava, yabancı dil (İngilizce) dersini ilk kez alan öğrenciler katılabilir. Dersi daha önce almış olup not veya devamsızlık sebebiyle dersten kalan öğrencilerin sınav sonuçları geçersiz sayılacaktır.
  • Muafiyet sınavı sadece güz döneminde uygulanacak olup, sonuçları güz ve bahar dönemlerinde bulunan yabancı dil (İngilizce) dersleri için geçerli olacaktır. Sınavın tekrarı ve/veya mazereti bulunmamaktadır.
  • Sınavdan 60 puan ve üzeri alan öğrenciler başarılı sayılacak ve ilgili derslerden muaf tutulacaktır. Sınavda başarılı olan öğrencilerin notları, not ortalamalarını etkilemeyecek olup sadece dersten muaf olduklarını gösteren "T" harf notu görünecektir.
  • Sınavdan başarısız olan öğrenciler, haftalık ders programlarına uygun şekilde derslerine devam edecektir.
  • Sınav sonuçları nihai olup 60 ve üstü puan alan öğrenciler derslerden muaf sayılacaktır. Öğrencilerin sınav sonuçlarının iptal edilip dersi tekrar alma şansları bulunmamaktadır.
  • 10.10.2023 saat 13.30 itibari ile sınav başvuruları sona erecektir. Belirtilen tarihten sonra başvuru kabul edilmeyecektir.

Sınav başvurusu lim.karatay.edu.tr adresi üzerinden yapılacaktır.

03 Ekim 2023