İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Sevgili Üniversite Adayları,

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi olarak her zaman olduğu gibi bu yılda geleceğinizi belirleyeceğiniz bu önemli yolda yanınızdayız.

17 Temmuz-08 Ağustos 2023 tarihlerinde hafta sonu da dahil olmak üzere 09.00-19.00 saatleri arasında KTO Karatay Üniversitesi Merkez Kampüsünde gerçekleştireceğimiz “Tercih ve Tanıtım Günleri”nde üniversitemiz, fakültelerimiz, bölümlerimiz, burslarımız hakkında merak ettiğiniz tüm sorular için alanında uzman akademisyenlerimiz ve tercih danışma rehberlerimizle yüz yüze görüşerek bilgi alabilirsiniz.

“Tercih ve Tanıtım Günleri”nde kampüs turu yaparak üniversitemizin sosyal ve kültürel imkânlarını yakından görebilir, tercih robotu ve mesleki envanter testi ile uzmanlarımız eşliğinde tercihlerinizi belirleyebilirsiniz. Size en uygun olan mesleği keşfetmeniz, kampüsümüzü gezerek atmosferimizi hissetmeniz için Merkez Kampüsümüze tüm üniversite adaylarını bekliyoruz.

KTO Karatay Üniversitesi “Tercih ve Tanıtım Günleri” hakkında detaylı bilgi almak için sosyal medya hesaplarımızı takip edebilir, web sitemizi ziyaret edebilir, 0549 551 1251 numaralı WhatsApp hattından ulaşabilirsiniz.

12 Temmuz 2023