İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Lisans-Ön Lisans Programlarında Öğrenimlerine Devam Eden Öğrencilerimize 2023-2024 Akademik Yılında Erken Ödeme İndirimi (Peşin/Taksitli Ödeme) Uygulanmasına Dair Duyuru

2023-2024 Akademik Yılı Erken Ödeme (Peşin/Taksitli) İndirimi Tarihleri: 05 Haziran 2023 - 07 Temmuz 2023

Yıllık Öğrenim Ücretinin Tamamının Ödenmesi Hâlinde Uygulanacak İndirim Oranları

Dönemlik ve yıllık lisans ve ön lisans programlarında belirlenen tarih aralığında;

  • Peşin ödeme yapılması hâlinde %12 indirim
  • Kredi kartı ile tek çekim olarak ödeme yapılması hâlinde %5 indirim
  • Taksitle ödeme yapılması hâlinde %4 indirim uygulanacaktır.

Dönemlik Öğrenim Ücretinin Ödenmesi Hâlinde Uygulanacak İndirim Oranları

Dönemlik lisans ve ön lisans programlarında belirlenen tarih aralığında;

  • Peşin ödeme yapılması hâlinde %6 indirim
  • Kredi kartı ile tek çekim olarak ödeme yapılması hâlinde %5 indirim
  • Taksitle ödeme yapılması hâlinde %4 indirim uygulanacaktır.

Erken ödeme indiriminden 2023-2024 akademik yılı için belirlenen ve Öğrenci Bilgi Sistemine tanımlı öğrenim ücretleri üzerinden ücretli, kısmî burslu ve indirimli öğrencilerimiz yararlanabilecektir.
Not 1: Pilotaj Bölümü uçuş uygulama ücreti ile uluslararası öğrencilerimizin öğrenim ücretleri indirim kapsamında olup, döviz cinsinden ödemelerde T.C. Merkez Bankası günlük döviz satış kuru esas alınarak tahsilat yapılacaktır.
Not 2: Ahilik/Konya Ticaret Odası İndirimi alan öğrencilerimizin öğrenim ücretini yatırmadan önce bu bursun güncellenmesi için öncelikle üyeliklerini gösterir belgeleri https://bursbasvuru.karatay.edu.tr/ adresine yüklemesi gerekmektedir. İndirimli peşin ödeme, güncellenecek olan tutar üzerinden yapılacaktır.
Not 3: Hazırlık öğrenimi gören öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sisteminde görünen öğrenim ücreti tutarı, hazırlık eğitim ücretidir. Hazırlık sınıfı geçti/kaldı bilgisi kesinleştikten sonra ilgili öğrencilerin öğrenim ücreti güncellenecek olup bu öğrencilerimiz de indirimden yararlanabilecektir.

Peşin Ödeme Yöntemleri

Peşin ödemeler Halk Bankası ve Albaraka Türk Katılım Bankası tüm şubelerinden, Kurumsal Tahsilatlar işlemleri KTO Karatay Üniversitesi ekranından yapılır. Halk Bankasında hesabı olanlar internet bankacılığı üzerinden; Ödeme/Eğitim ödemeleri/KTO Karatay Üniversitesi ekranından ödeme yapabilirler. Ayrıca Halk Bankası ATM’lerinden de işlem yapılabilmektedir.

Taksitli Ödeme Yöntemleri

Kredi Kartı ile Ödeme;
Öğrenim ücreti Üniversitenin anlaşmalı olduğu taksit özelliğine sahip banka kredi kartları ile (Maximum, World, Bonus, Ziraat Bankası Bankkart, Paraf kart) yıllık programlarda 10 taksitte; dönemlik programlarda birinci dönem 5, ikinci dönem 5 veya tamamı 10 taksitte ödenir.

Otomatik Tahsilat Sistemi (OTS) ile Ödeme;
Üniversitemiz tarafından Otomatik Tahsilat Sistemi (OTS) anlaşması yapılan bankalardan, (Ziraat Bankasının tüm şubelerinden, Albaraka Türk tüm şubelerinden, Emlak Katılım Bankası tüm şubelerinden, Yapı Kredi Bankası tüm şubelerinden, Türkiye Ekonomi Bankası Büsan Sanayi Şubesi, Fibabanka Konya Büsan Şubesi) herhangi bir ücret, komisyon alınmaksızın yıllık programlarda 10 taksitte; dönemlik programlarda birinci dönem 5, ikinci dönem 5 veya tamamı 10 taksitte ödenir.

05 Haziran 2023