2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği başvurularını değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

• Staj Hibesi en az 2 ay olmak üzere 3 aya kadar karşılanacak olup, bu süreyi aşan talepler bütçe olması durumunda Erasmus Komisyonu tarafından yeniden değerlendirilecektir.
• Davet mektubu eksik olan kazandı durumundaki öğrenciler eksik evraklarını 30 Mayıs 2023 tarihine kadar tamamlamak zorundadır.
• Davet mektubunu 30 Mayıs 2023 tarihine kadar teslim etmeyen öğrencilerin kazandıkları hak geçersiz sayılacaktır.
• Davet mektubunu 30 Mayıs 2023 tarihine kadar güncellemeyen öğrencilerin kazandıkları hak geçersiz sayılacaktır.
• Feragat dilekçesi vermek için son tarih 20 Mayıs 2023’dür.
• Mezun öğrenciler, mezuniyet tarihinden itibaren 12 ay içerisinde (30 Eylül 2023’de stajını tamamlanmış olması şartı ile) stajlarını yapabilecektir.
• Hareketliliğe hak kazanan öğrenciler için oryantasyon semineri 17 Mayıs 2023 tarihinde C Blok Büyük Konferans Salonunda Saat 10.30’da düzenlenecektir. Oryantasyon seminerine katılım zorunludur. Seminere katılmayan öğrencilerin bilgi eksikliğinden dolayı yaşayabileceği sorunlardan Koordinatörlüğümüz sorumlu değildir.

Erasmus+ Staj Hareketliliğine hak kazanan öğrencilerin listesine ulaşmak için tıklayınız.

15 Mayıs 2023