2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği başvuruları değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

• Öğrencilerin kazanmış oldukları üniversitelere hareketlilik yapmaları, yerleştikleri üniversiteden davet mektubu almaları ve başvuru evraklarını tamamlamaları sonrası kesinleşecektir.
  • Öğrenci seçimlerinde Erasmus puan sıralaması ve tercih edilen üniversitelerin kontenjanları dikkate alınarak yerleştirme yapılmıştır. Öğrencinin tercih ettiği üniversitelerde kontenjan kalmadığı veya başvuru süresi geçtiği durumlarda bölümün anlaşmalı olduğu başka bir üniversite için yerleştirme yapılmıştır.
  • Feragat tarihi sonrasında öğrenci listeleri gidecekleri üniversitelere bildirilecektir. Kabul süreci için öğrencilerden hazırlamakla yükümlü oldukları belgeler istenecek olup, gidilecek kurumun başvuru takvimi öğrenci tarafından takip edilmelidir.
  • Öğrenciler kabul yazıları ulaştıktan sonra hibe sözleşmesi işlemlerini tamamlayacaklardır.
  • Feragat dilekçesi vermek ve diğer talepleri yazılı olarak iletmek için son tarih 3.05.2023’dür.
  • Hareketliliğe hak kazanan öğrenciler için oryantasyon semineri 10 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenecektir.  Oryantasyon seminerine katılım zorunludur. Seminere katılmayan öğrencilerin bilgi eksikliğinden dolayı yaşayabileceği sorunlardan Koordinatörlüğümüz sorumlu değildir.

Erasmus Öğrenim Hareketliliği Kazanan Öğrenci listesine ulaşmak için tıklayınız.

27 Nisan 2023