Üniversitemiz Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü, Sosyoloji Topluluğu ile Sosyoder ortaklığında 11 Mart 2023 tarihinde Üniversitemiz C Blok Konferans Salonunda, “Türkiye’de Toplumsal Değişme” temasıyla “Sosyoloji Günleri” düzenlenecektir. Sosyoloji başta olmak üzere sosyal bilimlerin farklı alanlarında eğitim öğretim gören öğrencilerin sunum yeteneklerini geliştirebilmesi, akademik deneyim elde edebilmeleri ve aynı zamanda interaktif bir biçimde, ilgi duydukları konularda tartışmalar yürütebilmelerini amaçlayan Sosyoloji Günleri, yüz yüze ve online oturumlar şeklinde gerçekleşecektir. Söz konusu alanlardaki lisans ve lisansüstü öğrenciler, bildiri özetlerini 4 Mart 2023 tarihine kadar [email protected] adresine gönderebilir.

24 Şubat 2023