İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...
  1. 2022-2023 bahar yarıyılında eğitim-öğretim, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın 17 Şubat 2023’te aldığı karar doğrultusunda, 20 Şubat  2023 tarihinde başlaması planlanmış Tıp Fakültesi dördüncü ve beşinci dönemler ile Pilotaj Bölümü hariç, 27 Şubat 2023 Pazartesi tarihinden itibaren çevrimiçi eğitim yöntemiyle başlayacaktır.
  2. Yükseköğretimde Uygulamalı Eğitim Çerçeve Yönetmeliği uyarınca uygulamalı ders kategorisine giren derslerle, uygulamalı laboratuvar, atölye ve stüdyo çalışmaları yüz yüze yapılacaktır. Bu kategorideki ders ve uygulamalar, yapılacak Senato toplantısından sonra duyurulacaktır. 
  3. Dersler daha önce ders programlarında belirtilen sınıflarda  tahta ve Üniversitemizin tüm dijital altyapısı kullanılarak çevrimiçi yapılacaktır.
  4. Kampüslerimizde bulunan yurt, konukevi, spor alanları, öğrenci topluluğu faaliyet alanları, öğrenci topluluk faaliyetleri, derslikler, laboratuvarlar, kütüphaneler, konferans salonları, okuma salonları, yemekhane ve diğer yeme-içme alanları ile Üniversitemizin idari ve akademik birimlerince verilen tüm hizmetler öğrencilerimizin erişimine açık olacaktır.
  5. Bahar yarıyılında depremden etkilendiği için eğitim-öğretime devam edemeyecek öğrencilerin, talepleri halinde eğitim-öğretim süresinden sayılmayacak şekilde kayıtları dondurulabilecek ve bu süre azami süreden sayılmayacaktır. 
  6. YÖK’ün Nisan ayında yapacağı durum değerlendirmesine göre uygulamada değişiklik oluşabilecektir.

KTO Karatay Üniversitesi

18 Şubat 2023