İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde saat 04.17’de 7,7 büyüklüğünde ve Kahramanmaraş’ın Elbistan İçesinde saat 13.24’te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana gelmiştir. Depremler; Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Kilis ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilmiştir.

Depremler sonrası genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için yürütülen iyileştirme çalışmaları, AFAD koordinasyonunda yürütülmektedir.

Kahramanmaraş merkezde meydana gelen ve yıkıcı etkisini on ilde hissettiren depremde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için KTO Karatay Üniversitesi olarak bir yardım kampanyası düzenlemekteyiz.

1. Öğrencilerimiz
2. Akademik/idari personelimiz
3. Mezunlarımız iş birliğinde düzenlenen yardım kampanyasında toplanan yardımlar AFAD aracılılığıyla deprem bölgesine gönderilecektir.

İlk etapta acil ihtiyaç listesinde bulunan; battaniye, yorgan, mont, bot, atkı-bere, eldiven, bebek bezi, bebek maması, kuru gıda, gıda kolisi, ısıtıcı, powerbank gibi ürünlerin Üniversitemiz Sosyal Tesisler Binası’nda bulunan Yardım Merkezi’ne ulaştırılması önem arz etmektedir.

KTO Karatay Üniversitesi olarak tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Dualarımız, deprem bölgesindeki kardeşlerimizle.

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ

06 Şubat 2023