Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat 2023 tarihinde saat 04.17’de 7,4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.

Deprem; Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilmiş, artçıları ise hâlâ devam etmektedir.

10 ilimizi yıkıcı şekilde etkileyen depremde maalesef can kayıplarımız bulunmakta, enkaz altında yaşam mücadelesi devam etmektedir. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde geçmişteki pek çok acıyı atlatan milletimiz, inanıyoruz ki bu zor günlerin de üstesinden gelecektir.

KTO Karatay Üniversitesi olarak tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Dualarımız, deprem bölgesindeki kardeşlerimizle.

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ

06 Şubat 2023