İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Üniversitemize 2547 Sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıdaki tabloda belirtilen Fakülte bünyesine tam zamanlı öğretim üyesi alınacaktır.

Doktor Öğretim Üyesi ve Doçent kadrolarına yapılacak başvurularda KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Kriterleri Yönergesi kapsamında Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Komisyonu tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda gerekli şartların sağlanması gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi ve Doçent kadrolarına başvuracak adayların dilekçeleri ile birlikte 4 adet vesikalık fotoğraf, YÖK formatlı güncel özgeçmişi, nüfus cüzdanı sureti, vukuatlı nüfus kayıt örneği, askerlik durumunu gösteren belge örneği (erkek adaylar için), yabancı dil sınav belgesi, lisans belgesinin onaylı örneği, yüksek lisans belgesinin onaylı örneği, doktora/uzmanlık belgesinin onaylı örneği, doçentlik belgesinin onaylı örneği (Doçent başvurularında), yurtdışı mezuniyeti için denklik belgesi, yayın listesi, yüksek lisans ve doktora/uzmanlık tezleri, bilimsel çalışma ve yayınları, verdiği dersleri ve yönettiği doktora çalışmalarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Başvurular şahsen veya postayla KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No: 130 Karatay/KONYA adresine yapılacaktır. Başvuru süresi ilanın Resmî Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gündür.

İlk Başvuru Tarihi: 09.04.2024

Son Başvuru Tarihi: 24.04.2024

BİRİM

BÖLÜM/ALAN

KADRO UNVANI

KADRO SAYISI

ARANAN ŞARTLAR

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

2

Bilgisayar Mühendisliği alanında lisans, yüksek lisans ve doktorasını yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dille öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.                                                                                                                                         

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

3

Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği alanlarında lisans, yüksek lisans ve doktorasını yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dille öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.

Mekatronik Mühendisliği Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

1

Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmak. Mekatronik Sistemler Mühendisliği alanında doktorasını yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dille öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.

 

Sağlık Bilimleri Fakültesi

Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

2

Beslenme ve Diyetetik veya Gıda Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Beslenme ve Diyetetik anabilim dalında doktorasını yapmış olmak. Bu alanda yayın ve çalışmaları olmak.

Ebelik Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

1

Ebelik alanında tezli yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları olmak.

Çocuk Gelişimi Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

2

Çocuk Gelişimi veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanlarının birinde doktora yapmış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları olmak.

Odyoloji Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

1

Odyoloji veya Dil ve Konuşma Bozuklukları alanlarının birinde doktorasını yapmış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları olmak.

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü (İngilizce)

Doktor Öğretim Üyesi

1

Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, Uluslararası Ticaret ve Finans, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik, Lojistik, Ulaştırma ve Lojistik alanlarından birinde doktora yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dille öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.

İletişim ve Tasarımı Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

1

Grafik Sanatlar veya Grafik Tasarımı lisans mezunu olmak. İletişim Tasarımı ve Yönetimi alanında doktora yapmış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları bulunmak.

İletişim ve Tasarımı Bölümü

Doçent

1

İletişim Çalışmaları alanında doçentliğini almış olmak. Yeni İletişim Teknolojileri ve Reklamcılık alanında çalışmaları olmak.

Hukuk Fakültesi

Kamu Hukuku Bölümü / Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi

1

Hukuk Fakültesi mezunu olmak. Kamu Hukuku alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Kamu Hukuku alanında doktora yapmış olmak. Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku alanında doktora tezi yazmış olmak.

15 Nisan 2024