KTO Karatay Üniversitesi aşağıda belirtilen Meslek Yüksekokulu bünyesine Öğretim Görevlisi alacaktır.

Başvurular şahsen veya postayla KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No: 130 Karatay/KONYA adresine yapılacaktır. İlanda belirtilen tarihten sonra elimize geçen ve eksik belgeli müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Duyurulur.

Müracaatların Başlama Tarihi: 09.04.2024
Son Müracaat Tarihi: 24.04.2024
Ön Değerlendirme Tarihi: 26.04.2024
Sınav Tarihi: 29.04.2024
Değerlendirme Tarihi: 30.04.2024

BİRİM

BÖLÜM/ALAN

KADRO

UNVANI

KADRO SAYISI

ŞARTLARI

Ticaret ve Sanayi Meslek Yüksekokulu

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü / Bilişim Güvenliği Teknolojisi Programı

Öğretim Görevlisi
(Ders Verecek)

1

Bilgisayar Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri veya Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Elektrik Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Teknolojileri Mühendisliği veya Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği alanlarının birinde en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak. ALES sayısal puan türünden en az 70 puan almış olmak.

İstenen Belgeler

1. Başvuru Dilekçesi
  2. Başvuru Formu
  3. Özgeçmiş (CV)
  4. Onaylı Nüfus Cüzdanı Sureti veya Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet barkodlu belge kabul edilmektedir.)
  5. Bir Adet Fotoğraf (Son altı ay içinde çekilmiş)
  6. Onaylı Mezuniyet Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Mezuniyet Belgesi) (E-Devlet barkodlu belge kabul edilmektedir.)
  7. Onaylı Transkript Belgeleri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora) (E-Devlet barkodlu belge kabul edilmektedir.)
  8. ALES ve Yabancı Dil Belgesi (YDS-YÖKDİL veya muadili)
  9. Yabancı ülkelerden alınmış olan diplomaların denklik belgesi
  10. Askerlik durumuna ilişkin belge (Erkek Adaylar için) (E-Devlet barkodlu belge kabul edilmektedir.)
  11. Alanında tecrübe sahibi olduğunu gösterir kaşeli, imzalı kurum/işyeri tarafından verilmiş çalışma belgesi ve E-devlet üzerinden alınan barkodlu SGK Hizmet Dökümü (Özel Şartlarda “tecrübe şartı” isteniyorsa) (staj, gönüllü çalışma vb. tecrübeler dikkate alınmayacaktır.)
  12. Devam Eden Doktora Öğrenimi Hakkında Öğrenci Belgesi. (E-Devlet barkodlu belge kabul edilmektedir.) (Özel şartta belirtilmiş ise veya varsa)
15 Nisan 2024