15.03.2024 tarih ve 32490 sayılı Resmî Gazete’de yayınlanan ve son başvuru tarihi 29.03.2024 Cuma günü olan öğretim elemanı ilanında yer alan ve aşağıda belirtilen kadro ilanları Rektörlüğümüzce İPTAL edilmiş olup, iptal duyurusu 28.03.2024 tarih ve 32503 sayılı Resmi Gazetede yayınlanmıştır.

Söz konusu kadroya başvuran adaylara duyurulur.

28.03.2024 tarih ve 32503 sayılı Resmi Gazete

İLAN NO

BİRİM

BÖLÜM/ALAN

KADRO

UNVANI

KADRO SAYISI

ŞARTLARI

01

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Yazılım Mühendisliği Bölümü

1

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği alanlarının birinde lisans mezunu olmak. Belirtilen alanların birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak. ALES sayısal puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 70 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.

02

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi

Endüstriyel Tasarım Bölümü

1

Endüstriyel Tasarım, Endüstri Ürünleri Tasarımı veya Endüstriyel Tasarım Mühendisliği alanlarının birinde lisans mezunu olmak. Belirtilen alanların birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmak. ALES sayısal puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 70 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.

03

Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü

1

Dil ve Konuşma Bozuklukları veya Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü tezli yüksek lisans yapıyor veya yapmış olmak. ALES sayısal puan türünden en az 70 ve Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen merkezi bir yabancı dil sınavından en az 70 puan veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen bir yabancı dil sınavından buna denk bir puan almış olmak.

2525/2/1-1

BİRİM

BÖLÜM/ALAN

KADRO UNVANI

KADRO SAYISI

ARANAN ŞARTLAR

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Yazılım Mühendisliği Bölümü

4

Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği alanında lisans, yüksek lisans ve doktorasını yapmış olmak.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi

Endüstriyel Tasarım Bölümü

3

Endüstriyel Tasarım, Endüstri Ürünleri Tasarımı veya Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak. İlgili alanların birinde doktorasını yapmış olmak.

Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü

3

Dil ve Konuşma Bozuklukları veya Dil ve Konuşma Terapisi anabilim dalında doktorasını yapmış olmak. Bu alanda yayın ve çalışmaları olmak.

2525/1/1-1

28 Mart 2024