İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Üniversitemize 2547 Sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıdaki tabloda belirtilen Fakülte bünyesine tam zamanlı öğretim üyesi alınacaktır.

Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına yapılacak başvurularda KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Kriterleri Yönergesi kapsamında Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Komisyonu tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda gerekli şartların sağlanması gerekmektedir.

Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların dilekçeleri ile birlikte 4 adet vesikalık fotoğraf, YÖK formatlı güncel özgeçmişi, nüfus cüzdanı sureti, vukuatlı nüfus kayıt örneği, askerlik durumunu gösteren belge örneği (erkek adaylar için), yabancı dil sınav belgesi, lisans belgesinin onaylı örneği, yüksek lisans belgesinin onaylı örneği, doktora/uzmanlık belgesinin onaylı örneği, yurtdışı mezuniyeti için denklik belgesi, yayın listesi, yüksek lisans ve doktora/uzmanlık tezleri, bilimsel çalışma ve yayınları, verdiği dersleri ve yönettiği doktora çalışmalarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Başvurular şahsen veya postayla KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No: 130 Karatay/KONYA adresine yapılacaktır. Başvuru süresi ilanın Resmî Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gündür.

İlk Başvuru Tarihi       : 15.03.2024

Son Başvuru Tarihi     : 29.03.2024

 

BİRİM

BÖLÜM/ALAN

KADRO UNVANI

KADRO SAYISI

ARANAN ŞARTLAR

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Yazılım Mühendisliği Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

4

Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği alanında lisans, yüksek lisans ve doktorasını yapmış olmak.

Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi

Endüstriyel Tasarım Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

3

Endüstriyel Tasarım, Endüstri Ürünleri Tasarımı veya Endüstriyel Tasarım Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olmak. İlgili alanların birinde doktorasını yapmış olmak.

Sağlık Bilimleri Fakültesi

Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü

Doktor Öğretim Üyesi

3

Dil ve Konuşma Bozuklukları veya Dil ve Konuşma Terapisi anabilim dalında doktorasını yapmış olmak. Bu alanda yayın ve çalışmaları olmak.

15 Mart 2024