İşleminiz Devam Ediyor.
Lütfen Bekleyiniz...

Üniversitemize 2547 Sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıdaki tabloda belirtilen Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu bünyesine tam zamanlı öğretim üyesi alınacaktır.
Doktor Öğretim Üyesi ve Doçent kadrolarına yapılacak başvurularda KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Kriterleri Yönergesi kapsamında Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Komisyonu tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda gerekli şartların sağlanması gerekmektedir.
Doktor Öğretim Üyesi ve Doçent kadrolarına başvuracak adayların dilekçeleri ile birlikte 4 adet vesikalık fotoğraf, YÖK formatlı güncel özgeçmişi, nüfus cüzdanı sureti, vukuatlı nüfus kayıt örneği, askerlik durumunu gösteren belge örneği (erkek adaylar için), yabancı dil sınav belgesi, lisans belgesinin onaylı örneği, yüksek lisans belgesinin onaylı örneği, doktora/uzmanlık belgesinin onaylı örneği, doçentlik belgesinin onaylı örneği (doçent başvurularında), yurtdışı mezuniyeti için denklik belgesi, yayın listesi, yüksek lisans ve doktora/uzmanlık tezleri, bilimsel çalışma ve yayınları, verdiği dersleri ve yönettiği doktora çalışmalarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
Başvurular şahsen veya postayla KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No: 130 Karatay/KONYA adresine yapılacaktır. Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayınlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gündür.

İlk Başvuru Tarihi: 23.02.2023
Son Başvuru Tarihi: 10.03.2023

BİRİM BÖLÜM/ALAN ÜNVANI SAYISI ARANAN ŞARTLAR
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Doçent 1 Bilgisayar Mühendisliği alanında doktorasını yapmış olmak. Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği alanında doçentliğini almış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları olmak.
Doktor Öğretim Üyesi 1 Bilgisayar Mühendisliği alanında doktorasını yapmış olmak. Bilgisayar Donanımı alanında yayın ve çalışmalar yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dille öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Doktor Öğretim Üyesi 1 Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Kontrol Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği alanlarının birinde yüksek lisans ve doktorasını yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dille öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Endüstri Mühendisliği Bölümü Doktor Öğretim Üyesi 1 Endüstri Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Yöneylem Araştırması alanlarının birinde doktorasını yapmış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları olmak.
İnşaat Mühendisliği Bölümü Doktor Öğretim Üyesi 1 Ulaştırma anabilim dalında doktorasını yapmış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dille öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Mekatronik Mühendisliği Bölümü Doktor Öğretim Üyesi 1 Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği alanlarının birinde lisans, yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Elektromanyetik veya Anten alanlarında yayın ve çalışmaları olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dille öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü / Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi 1 Histoloji ve Embriyoloji (Tıp) anabilim dalında doktora yapmış olmak. Bu alanda yayın ve çalışmaları bulunmak.
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Doktor Öğretim Üyesi 1 Beslenme ve Diyetetik veya Gıda Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Beslenme ve Diyetetik anabilim dalında doktorasını yapmış olmak. Bu alanda yayın ve çalışmaları olmak.
Çocuk Gelişimi Bölümü Doktor Öğretim Üyesi 1 Çocuk Gelişimi lisans mezunu olmak. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Özel Eğitim, Eğitim Bilimleri (Okul Öncesi Eğitim) alanlarının birinden doktorasını yapmış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları olmak.
Ebelik Bölümü Doktor Öğretim Üyesi 1 Ebelik veya Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanlarının birinde doktora yapmış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları olmak
Odyoloji Bölümü Doktor Öğretim Üyesi 1 Odyoloji, Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları, Dil ve Konuşma Bozuklukları alanlarının birinde doktorasını yapmış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / İlk ve Acil Yardım Programı Doktor Öğretim Üyesi 1 Hemşirelik alanında lisans, yüksek lisans ve doktorasını yapmış olmak. Acil alanıyla ilgili yayın ve çalışması bulunmak.
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü / Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı Doktor Öğretim Üyesi 1 Tıp Fakültesi lisans mezunu olmak. Radyoloji alanında uzmanlığını almış olmak. Bu alanda yayın ve çalışmaları olmak.
23 Şubat 2023