Oda Üniversiteleri FİFA21 Turnuvası

3.’ye 750 TL değerinde    indirim çeki

Online FIFA21 Turnuvası Kuralları;

1. Katılım ve Hesaplar

a- KTO Karatay Üniversitesi FİFA21 Turnuvası oda üniversiteleri arasında yapılacak olup  turnuvaya kendi FIFA 21, PlayStation 4 veya 5 ile PSN Plus hesaplarıyla katılacaktır.

b- Oluşabilecek herhangi bir hesap probleminden oyuncunun kendisi sorumludur.

2. Turnuva Genel Bilgileri

a. Turnuva 27 Şubat 2021 Saat 10.00 ‘da başlayacak.

b. Turnuva bir kişiden oluşan gruplar halinde oluşturulacaktır. Eleme maçları katılıma göre belirlenecek.

c. Whatsap gurubu oluşturulacak ve duyurular oradan yapılacaktır.

d. Turnuva chartı ve maçlar grupta paylaşılacaktır.

e. Her tur sonrası kazana kişi galibiyet ekran görüntüsünü almak ve oluşturulan WhatsApp grubu üzerinde paylaşmak zorundadır.

f. Aklınıza takılan diğer konuları hakkında bilgi almak için 05077979937 numarasına WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz

g. Turnuvanın grup maçları 27-28 Şubat 2021 tarihlerinde oynanacaktır.

h. Gruplar, fikstür ve eleme ağacı kayıtların tamamlanmasının ardından oluşturulacak ve katılımcıların takip edebileceği WhatsApp gurubu üzerinden paylaşılacaktır.

i. KTO Karatay Üniversitesi gerekli gördüğü takdirde turnuvanın planlamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

j. Katılımcılar, kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.

3. Maç Medyaları

a. Aşağıdaki maç medyaları, istendiği takdirde hakemlere iletilmelidir.

i. Sonuç ekranı.

ii. Maç öncesi ayar ekranı.

4. Maç Prosedürleri

a. Maçlar, iki tarafın birbirini PSN üzerinden eklemesi, maç davetleşmesi ve maça başlama şeklinde ilerleyecektir.

b. Maç ayarları şöyledir:

i. Oyun Modu: Ultimate Team

ii. Devre süresi: 6 dakika(Toplam: 12 dakika)

iii. Kontroller: Herhangi

iv. Oyun Hızı: Normal

v. Ekip Türü: Online

vi. Beraberlik durumunda: Ekstra süre ve gerekiyorsa penaltılar

5. İtirazlar

a. Maçtan düşme durumlarında düşen oyuncu oynadığı maçı hükmen kaybetmiş sayılır.

b. Rakibin iletişime cevap vermemesi, maça gelmemesi durumlarında, 15 dakika bekleme süresi bulunmaktadır. 15 dakika sonra rakibi gelmemiş katılımcılar hükmen galip sayılır.

c. Maçların herhangi bir durumda ertelenmesi, iki taraf kabul etse dahi söz konusu değildir. Bu konuda son söz sahibi hakem ekibidir.

d. Herhangi bir anlaşmazlık durumunda hakemler iki tarafı da dinleyerek nihai kararını verir.

26 Ocak 2021