Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi, 2021 yılının ilk E-Spor turnuvasını başlatıyor. Konya Geneli düzenlenen, 40 takım ve 120 kişinin katılım sağladığı yüksek ödüllü LOL Turnuvasının ardından futbol severlerin farklı taktikler ile yarışacağı Türkiye geneli FIFA Turnuvası 20-21 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacak.

KTO Karatay Üniversitesinin marka bir üniversite olmasının yanında bu sene “Dijital Sportif ve Kültürel Faaliyetler" alanları ile sporcu ve sporun her zaman yanında olan Karatay Üniversitesi Konya’da E-Sporun gelişmesine de öncülük ediyor.

Son 10 yıldır yayınlarını milyonların izlediği, organizasyonlara on binlerin katılım sağladığı E-Spor Turnuvalarına KTO Karatay Üniversitesi kayıtsız kalmadı. E-Sporun tabandan tavana yayılmasını amaçlayan üniversitemiz SKS Direktörlüğü düzenleyeceği E-Spor Turnuvaları ile her yaştan yetenekli sporcuları bir araya getiriyor.

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Sportif Faaliyetler Direktörlüğü’nün düzenlediği “KTO Karatay Üniversitesi Türkiye Geneli FIFA Turnuvası” 20-21 Şubat2021 tarihleri arasında yapılacak. Kayıtlar 20 Ocak’ta başlayıp, 18 Şubat’ta sona erecektir. Spor türünde FIFA21 oynanacağı turnuvaya kayıtlar https://forms.gle/3qCvd2Tx9JWmRg2u7 üzerinden yapılacak.  Yarı final ve final heyecanı KTO Karatay Üniversitesi You Tube kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

20 Ocak 2021