2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Çift Anadal Programı Başvuru Sonuçları;

Çift Anadal Programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz kayıtlarını Öğrenci İşleri Ofislerinde tamamlayabilirler.

ÇAP’ a kabul edildikten sonra Bölüm Çap Koordinatörüne giderek kayıt için gerekli olan;

* Çift Anadal/ Yandal Ders Kayıt,
* Çift Anadal Programı Transfer Dersler,
* Çift Anadal/ Yandal Protokol formlarını doldurarak, İlgili Öğrenci İşleri Ofislerine teslim etmen gerekmektedir.

Formlarda belirtilen derslerin kaydı Öğrenci İşleri Ofisleri tarafından yapılır.
Böylece Çap Programında alacağın derslerin ücretleri belirlenmiş olur.
Ücretli ya da kısmi burslu isen belirlenen ders ücretini İnsan Kaynakları ve Mali İşler Direktörlüğüne ödedikten sonra ÇAP kaydın tamamlanmış olur.

Tam burslu isen herhangi bir ücret ödemeden kaydın tamamlanmış olur.

Çap ücretleri, çift anadal programına kayıt olunan yılın bölüm ücreti üzerinden, alınacak dersin AKTS değerince hesaplanır.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu-Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na çift anadal programına kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını B Blok Zemin Kat BZ13 nolu Öğrenci İşleri Ofisinde tamamlayabilirler.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi-Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi ‘ne çift anadal programına kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını C Blok 3. Kat C304 nolu Öğrenci İşleri Ofisinde tamamlayabilirler.

Mühendislik Fakültesi-Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ‘ne çift anadal programına kayıt hakkı kazanan öğrenciler kayıtlarını A Blok 1. Kat A113nolu Öğrenci İşleri Ofisinde tamamlayabilirler.

Çift Anadal Programı Kayıt Tarihleri

19-23.03.2021