Değerli öğrencilerimiz,

Ders ekleme-silme işlemlerinizi 30.10.2020 saat 16:00’ ya kadar ders kaydı ekranından gerçekleştirebilirsiniz. Yapacağınız ekleme-silme işlemleri danışman onayına düşecektir.

Bildiğiniz üzere ders çakışma formlarının 2020-2021 Güz dönemi özelinde imzalatılmayacağı sms ile tarafınıza bildirilmişti.

Yönetmelikte belirtilen %70 devam zorunluluğuna istinaden yüklenmiş olduğunuz derslerden, ders saati çakışan derslerinize devam edebilmeniz için ilgili öğretim elemanlarının onayı gerekmektedir.

Ders saati çakışan iki dersinize ait öğretim elemanlarından herhangi birinin onay vermesi, dersleri alabilmeniz için yeterli olacaktır. Bunun için -daha önce sms’ te belirttiğimiz şekilde çakışma formu imzalatmanız gerekmeyecektir.

Ancak, bu dersler için öğretim elemanlarının her ikisi de onay vermiyorsa, ilgili derslerden ancak bir tanesini yüklenebileceksiniz. Bu durumda olan öğrenciler ile 2 Kasım tarihinde iletişime geçilecektir.

Sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirmeniz dileğiyle.

26 Ekim 2020